Politika privatnosti

President grupa d.o.o./President d.o.o. (u daljnjem tekstu: President Hotels), zadržava autorska prava na korištenje teksta, fotografija i ostalih objavljenih materijala, u smislu pozitivnih zakonskih propisa u Republici Hrvatskoj. Tekstovi, fotografije i ostali materijal ne smiju se objavljivati, prodavati, javno ili privatno publicirati niti na bilo koji drugi način upotrebljavati bez suglasnosti President Hotels. Svako nepridržavanje uvjeta iz prethodnih stavaka ovog članka povlači za sobom odgovornost i obvezu naknade nematerijalne štete President Hotels po povredi za pojedini materijal.
Uvodne odredbe
President Hotels poštuje vašu privatnost i obvezuje se na zaštitu vaših osobnih podataka. Prikupljanje i čuvanje podataka izvodi se u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.
1.   Podaci pokriveni sustavom politike privatnosti
Podatke koje od Vas prvenstveno tražimo i koji su zaštićeni
- ime i prezime
- adresa
- adresa e-pošte
- broj telefona i/ili faksa
- ostali podaci koje navedete, a napomenete da želite da ostanu tajni.
U svako se doba možete odjaviti s naše mailing liste izričitom izjavom, nakon čega se President Hotels neće koristiti vašim podacima u svrhu promocije. U tom ih slučaju President Hotels može upotrebljavati samo u svoje interne svrhe, npr. radi informatičke statističke obrade podataka.
2.   Svrha dobivenih podataka
Svi podaci koje President Hotels dobije od vas služe isključivo za:
- što učinkovitiji odgovor na Vaš upit
- osiguranje pružanja tražene usluge
- ulazak u naš sustav nagradnih igara
- promociju naših usluga (newsletter)
- naše interne statističke obrade podataka
- mogućnosti slanja publikacija, brošura i drugih promidžbenih materijala.
President Hotels jamči da će se President Hotels prikupljenim podacima koristiti samo u navedene svrhe. Ustupanjem svojih osobnih podataka dajete svoju izričitu suglasnost da vam se President Hotels može obratiti u navedene svrhe. U slučaju da ne želite da vas President Hotels kontaktira, dužni ste o tome izričito pisanim putem izvijestiti President Hotels. U svakom primljenom newsletteru imate mogućnost odjave s naše mailing liste.
3.   Vrijeme trajanja politike privatnosti
U trenutku kada dostavite svoje podatke pristajete na to da vas kontaktiramo i time ulazite na našu mailing listu. Trenutak ulaska predstavlja vaš izričit pristanak na kontakt. Zaštita privatnosti vaših podataka je trajna, a u svakom trenutku možete tražiti isključenje s naše mailing liste. Nakon toga se President Hotels više neće koristiti vašim podacima osim za interne svrhe, npr. u svrhu statističke ili informatičke obrade podataka.
4.   Sadržaj politike privatnosti
Vašu adresu e-pošte i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo niti stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama izvan President Hotels na raspolaganje bez vašeg pristanka, iz razloga što se to protivi našoj politici o privatnosti. President Hotels se drži stroge politike "no spam". President Hotels ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku uzrokovanu višom silom, ili drugim objektivnim okolnostima kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite vaših podataka, ali jamči da će pogreška čim prije biti otklonjena, ukoliko je to moguće.
5.   Kolačići i internetske tehnologije
Kao što je slučaj i s mnogim drugim portalima, i naš se može koristiti „kolačićima“ i drugim tehnologijama koje nam olakšavaju isporučivanje sadržaja ovisno o vašim područjima interesa, obrađivanje rezervacija ili zahtjeva, i/ili analiziranje karakteristika vaših posjeta. Kolačići se sami po sebi ne mogu upotrebljavati za otkrivanje vašeg osobnog identiteta. Kad pristupate našim web-stranicama, ova informacija našim poslužiteljima identificira svojstva vašeg pretraživača, ali ne i vas. Želite li u bilo kojem trenutku izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu, možete ažurirati postavke svojeg internetskog pretraživača (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pretraživaču odabirom izbornika „Help“) Informacije možemo također prikupljati primjenom „pikselskih oznaka“, „mrežnih signala“, „praznih GIF-ova“ ili sličnih sredstava (zajednički nazvanih „pikselske oznake“) koja nam omogućuju saznati kad posjećujete naš portal i kako se
koristite našim porukama e-pošte ili oglasima.

6.   Zaštita osobnih podataka djece
President Hotels savjetuje roditeljima/skrbnicima da informiraju djecu o sigurnom i odgovornom postupanju s osobnim podacima na internetu. President Hotels ne želi i nema namjeru prikupljati osobne podatke osoba mlađih od 14 godina, neće ih ni na koji način rabiti niti će ih odati trećima, osim u slučaju promidžbenih igara na internetu. Takvi podaci za kontaktiranje preko interneta upotrebljavaju se bez dopuštenja roditelja samo za neposredno odgovaranje na djetetov zahtjev i neće se upotrebljavati ni za kakve druge namjene. Ne prikupljamo osobne podatke za kontaktiranje izvan interneta, osim radi dodjele nagrada, a i tom slučaju samo uz dopuštenje roditelja. Ne dostavljamo trećim osobama nikakve osobne podatke bez prethodne dozvole roditelja. Ne omogućujemo djeci
da bez dozvole roditelja javno objavljuju ili na drugi način distribuiraju osobne podatke ili druge materijale koje nam šalju pomoću kojih ih se može stupiti s njima u kontakt, niti potičemo djecu da radi sudjelovanja u nagradnoj igri ili nekoj drugoj aktivnosti otkriju više podataka no što je potrebno za sudjelovanje u dotičnoj aktivnosti. U slučajevima kada je djeci mlađoj od 14 godina dopušteno sudjelovati u nagradnim igrama zahtijevamo od djeteta da prvo zatraži dozvolu za sudjelovanje od svojih roditelja ili zakonskih zastupnika te da upiše adresu e-pošte svojih roditelja ili zastupnika. Ako dijete mlađe od 14 godina osvoji neku nagradu, o tome se elektronskom poštom, telefonom ili pismenim putem obavještavaju roditelji ili skrbnici. Osobni podaci djeteta i roditelja brišu se
iz naše baze podataka ako roditelji to od nas zatraže. Kao roditelj ili skrbnik uvijek imate pravo zatražiti uvid u sve osobne podatke o svojem djetetu koje smo dobili na nekoj od naših stranica, možete zahtijevati brisanje podataka (ako se ti podaci još uvijek nalaze u našoj bazi podataka) i/ili zabraniti nam buduće sakupljanje i upotrebu podataka o vašem djetetu. Ako ste roditelj i želite ostvariti to pravo, javite nam se. Osim navedenog, President Hotels jamči zaštitu osobnih podataka djece predviđenu posebnim zakonima koji uređuju to pitanje.
7.   Promjena podataka
U svakom trenutku nam se možete obratiti radi pregleda svojih osobnih podataka, kao i radi ažuriranja, ispravka ili brisanja podataka. Do tog se trenutka u navedene svrhe koristimo vašim starim podacima.
8.   Vaša suglasnost
Popunjavanjem formulara na ovoj stranici jamčite da su informacije koje ste priložili točne, da ste poslovno sposobni i ovlašteni raspolagati navedenim informacijama te da ste u cijelosti suglasni da President Hotels vaše podatke upotrebljava i prikuplja u skladu sa zakonom i uvjetima naše politike privatnosti.
9.   Transparentnost/Žalbe
U slučaju da odlučimo mijenjati svoju politiku privatnosti, promjene ćemo postaviti na ovu stranicu tako da možete neprestano imati uvid u njih. Te promjene će vrijediti i u našem međusobnom odnosu kao da su postojale prije vašeg ulaska na mailing listu, ako su u skladu s pozitivnim hrvatskim propisima i ako vas ne zakidaju u nekim stečenim pravima.
U slučaju bilo kakve žalbe možete nas kontaktirati na:
marketing@hotelpresident.hr

KOLAČIĆI
Ova web stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za personalizaciju sadržaja i oglasa, omogućavanje značajki društvenih medija i analizu našeg prometa. Također dijelimo informacije o vašoj upotrebi naše web stranice s našim društvenim mrežama te partnerima za oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im dali ili koje su prikupili od vašeg korištenja njihovih usluga. Ukoliko nastavite koristiti našu web stranicu pristajete na naše kolačiće. Kolačići su male tekstualne datoteke koje web stranice mogu koristiti za učinkovitije korisničko iskustvo. Zakon kaže da možemo pohraniti kolačiće na vaš uređaj ukoliko su nužno potrebni za rad ove web stranice. Za sve ostale vrste kolačića trebamo vaše dopuštenje. Ova web stranica koristi različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se pojavljuju na našim stranicama.

U bilo kojem trenutku možete promijeniti ili povući svoj pristanak iz Izjave o kolačićima na našoj web stranici - možete ažurirati postavke svojeg internetskog pretraživača (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pretraživaču odabirom izbornika „Help“)

Food vector created by macrovector - www.freepik.com Business vector created by ibrandify - www.freepik.com
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Icons made by Smashicons from www.flaticon.com
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Icons made by Freepik from www.flaticon.com